Star

Golem

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Golem

Përshkrimi i hotelit

Cmimorja per vitin 2024

01.06.2024 - 30.06.2024
Fjetja me mengjes dhe darke per person....................................................50€

01.07.2024 - 31.07.2024/ 1-3 NETE
Fjetja me mengjes dhe darke per person....................................................60€

13.07.2024 - 31.07.2024/ 3 NETE+ 
Fjetja me mengjes dhe darke per person....................................................55€

01.08.2024 - 31.08.2024
Fjetja me mengjes dhe darke per person....................................................70€

01.09.2024 - 15.09.2024
Fjetja me mengjes dhe darke per person....................................................55€

 

Ne çmim perfshihen:
-Akomodimi
-Mengjesi
-Darka
-Çadrat ne plazh
-Parkim
-Wifi

Politika e femijeve: 
Femiu: 0-6 vjeç gratis (femija i dyte 0-6 vjeç paguan 50% te çmimit)
Femiu: 6-10 vjeç 50% zbritje (femiu i dyte 6-10 vjeç paguan çmimin e plote)
Femijet mbi 10 vjeç konsiderohen te rritur

Wifi
Parking