Royal G Deluxe

Golem

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Golem

Përshkrimi i hotelit

Located in str. Liria in Golem, Royal G Dexule is a high quality hotel. To experience it you must try it. 

 

Periudha: 01.05.2024 - 15.05.2024

Akomodim + Mengjes + Darke

  • 52 euro/person/nata

 

Periudha: 16.05.2024 - 31.05.2024

Akomodim + Mengjes + Darke

  • 56 euro/person/nata

Muzike live me 17.05.2024 - Fatmira Brecani
Muzike live me 18.05.2024 - Anila Mimani

 

Periudha: 01.06.2024 - 30.06.2024

Me kerkese te hotelit ndryshohen cmimet e muajit Qershor nga 19.06.2024

All Inclusive

  • 95 euro/person/nata

Periudha: 01.07.2024 - 15.07.2024

All Inclusive

  • 95 euro/person/nata

Periudha: 16.07.2024 - 31.07.2024

All Inclusive

  • 108 euro/person/nata

 

Periudha: 01.08.2024 - 31.08.2024

All Inclusive

  • 113 euro/person/nata

 

All Inclusive:

 -Mengjesi 
-Dreka
-Darka
-Pije pa limit alkolike dhe jo alkolike nga ora 10:00 deri ne oren 22:00
-Snacks 
-Pishina e jashtme
-Plazhi privat 
-Wifi 
-Parking

 

Politika e fëmijëve:

Fëmijët: 0-4 vjeç (falas)
Fëmiu i dytë: 0 - 4 vjeç (50% ulje)
Fëmijët: 5-10 vjeç (50% ulje)
Fëmijët 11 vjeç konsiderohen te rritur

Wifi
Parking