Regina Palma

Orikum

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Orikum

Përshkrimi i hotelit

Cmimorja per vitin 2024

Oferte speciale:
Me kerkese te hotelit zbritet cmimi per muajin Qershor nga 21.06.2024 per paketen HB
21.06.2024 - 30.06.2024
Fjetja me mengjes dhe darke per person - 75€
Femija i pare deri ne 10 vjeç falas

 

01.05.2024 - 31.05.2024
Fjetja me mengjes dhe darke per person - 50€

 

14.06.2024 - 30.06.2024

Dhoma dyshe ultra all inclusive - 120€/personi
Dhoma treshe ultra all inclusive - 120€/personi
Apartment - 300€/nata
Suita - 400€/nata

 

01.07.2024 - 07.07.2024/+3 nete qendrim

Dhoma dyshe ultra all inclusive - 120€/personi
Dhoma treshe ultra all inclusive - 120€/personi
Suita - 400€/nata
Juior suite - 320€/nata
Deluxe Apartment - 344€/nata

OFERTE: Femija i pare deri ne 11 vjeç free

08.07.2024 - 31.07.2024

Dhoma dyshe all inclusive - 120€/personi
Dhoma treshe all inclusive - 110€/personi
Suita - 350€/nata
Juior suite - 300€/nata

OFERTE SPECIALE PER MUAJIN KORRIK

3 nete/4 dite All Inclusive per person - 318 euro (Oferta eshte valide per 3 persona ne dhome, dhome treshe)
4 nete/5 dite All Inclusive per person - 418 euro (Oferta eshte valide per 3 persona ne dhome, dhome treshe)
5 nete/6 dite All Inclusive per person - 518 euro (Oferta eshte valide per 3 persona ne dhome, dhome treshe)

ALL INCLUSIVE: Mengjesi, dreka, darka, snack,pijet alkoolike dhe joalkoolike vendore nga 10:00 deri ne 22:00, cadrat ne plazh dhe pishine, peshqirat ne plazh, wifi, parking

01.08.2024 - 30.09.2024

Dhoma dyshe ultra all inclusive - 170€/personi
Dhoma treshe ultra all inclusive - 480€/nata
Suita - 500€/nata
Juior suite - 480€/nata


Politika e fëmijëve:
0-3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
4-11,99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
12 vjeç konsiderohet adult

Wifi
Parking
Pishina