Vikendi në Lumin e Shalës

Përshkrimi

🚣‍♂ VIKENDI NË LUMIN E SHALES 🚣‍♂
➡ Çdo të merkure, të premte të shtune e të diele !
Çmimi: 20€ për person

Nisjet e radhës
- 29.06.2024 - E Shtune
- 30.06.2024 - E Diele
- 03.07.2024 - E Merkure
- 05.07.2024 - E Premte
- 06.07.2024 - E Shtune
- 07.07.2024 - E Diele

📍 Nisja nga Prishtina: 06:00
📍 Nisja nga Theranda: 07:00
📍 Nisja nga Prizreni: 07:30
📍 Nisja nga Gjakova: 08:15

Oferta përfshinë

Transportin me autobus komod të Sharr Travel

Transporti me varkë Fierzë-Lumi i Shalës - Fierzë

Bileta Kthyese. / për person

20€

Agjenda

Agjenda e ditës

✔ 09:00-9:30 - Arritja ne Fierzë
✔ 10-11:30- Lundrimi me varkë dhe shijimi i natyrës
pitoreske për tek Lumi i Shalës
✔ 11:30-12:00 Arritja te lumino shales
✔ 12:00-16:00 - Qëndrimi tek Lumi i Shalës, mundësia për të bërë plazh tek lumi ose për tu freskuar
✔ 16:00-17:30 - Lundrimi për kthim në Fierzë
✔ 18:00 - Kthimi për në Kosovë

🎒 Ç’ka sygjerohet të merrni me vete:
👟 Sandale plazhi
👙 Rroba plazhi
👕 Nga një maicë rezervë
👚 Bluzë nëse merr më freskët gjatë kthimitGaleria

Nuk përfshihet

Vërejtje: Ju duhet të keni letërnjoftimin me afat ose pasaportën!

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar