Rreth Nesh

“Sharr Travel” është agjencion turistik që operon në vend tash e një dekadë, duke u ofruar klientëve udhëtime komode me autobus, aeroplan dhe traget në të gjitha vendet e botës.

Agjencioni turistik “Sharr Travel” është pikë referuese për çdo klient, për shkak të komoditetit të ofruar, dhe çmimeve shumë të arsyeshëm të ofruara si brenda vendit, po ashtu edhe jashtë saj.

Udhëtaret kanë llojllojshmëri të zgjedhjes për të udhëtuar më “Sharr Travel”, dhe ne i bëjmë udhëtimet të thjeshta, dhe më të lehta.

Prandaj, nëse jeni duke udhëtuar për biznes ose për argëtim, ose kudo që ju çon biznesi ose dëshira juaj shpresojmë që këto mjete tona të udhëtimit t’ju ndihmojnë të gjeni ofertën më të mirë në dispozicion.

Komoditeti i agjencionit tonë “Sharr Travel” është i pakrahasueshëm, ju takon juve të zgjidhni, por mos nguroni zgjidhni udhëtimin tonë më ne.

Shikoni platformën tonë në internet sharrtravel.com. I besuar nga mijëra klientë në gjithë vendit dhe më gjerë.

Mos humbisni kurrë një udhëtim nëse mundeni ta bëni, dhe zgjedhja është me agjencionin tonë “Sharr Travel”.

Andaj, gjëja e parë është, shikoni një vështrim se çfarë shërbimesh të udhëtimit online ne ju ofrojmë për ju, ne jemi gjithmonë besnik ndaj jush.

Në botën e sotme, udhëtimet janë më shumë se vetëm një mënyrë për të arritur në destinacionin tuaj. Ato janë një aventurë, një eksperiencë, dhe një mënyrë për të eksploruar kulturën, historinë dhe bukurinë e vendeve të ndryshme të këtij globi. Dhe për ata që kanë zgjedhur Sharr Travel si partnerin e tyre të udhëtimit, kjo aventurë është bërë më emocionuese dhe më e lehtë se kurrë më parë.

10 vite sukses në industrinë e turizmit

Sharr Travel është një agjenci turistike që ka krijuar histori të shkëlqyeshme në industrinë e turizmit në Kosovë dhe rajon. Me një përvojë 10-vjeçare, Sharr Travel është bërë një referencë e njohur për udhëtarët që kërkojnë shërbime të cilat janë të përshtatshme, të besueshme dhe emocionuese.

Shërbimet e ofruara nga Sharr Travel

Sharr Travel ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të transportit dhe turizmit për të plotësuar nevojat e të gjithë klientëve të tyre. Nënvizojmë disa nga shërbimet kryesore të ofruara:

 • Udhëtime me autobus, aeroplan, dhe tragete: Sharr Travel ju ofron mundësinë për të udhëtuar me autobus, aeroplan dhe traget për destinacione të ndryshme brenda dhe jashtë vendit.
 • Rezervime dhe përkujdesje profesionale: Agjencia është e njohur për stafin e saj të kualifikuar dhe profesionistë, të gatshëm për të ndihmuar klientët me rezervimet, informacionin dhe ndihmën në çdo moment të udhëtimit.
 • Udhëtime grupore dhe ekskurzione: Për ata që dëshirojnë të udhëtojnë me grup, Sharr Travel ofron udhëtime të organizuara dhe ekskurzione brenda dhe jashtë vendit.
 • Vizita kulturore dhe historike: Agjencia ka kujdes për të pasuruar udhëtimet tuaja me vizita të destinacioneve kulturore dhe historike, duke ju lejuar të njiheni më mirë me kulturën dhe pasurinë historike të vendit të vizituar.
 • Shërbime të përsonalizuara: Sharr Travel është e gatshme të përmbushë kërkesat e klientëve dhe ofron shërbime të personalizuara për të siguruar një udhëtim të përshtatshëm për secilin.

Ndihma në Përgatitjen e Udhëtimit tuaj Është Vetëm një Telefonatë Larg

Sharr Travel është e vendosur në Prishtinë dhe Prizren, duke e vendosur kështu në qendër të veprimtarisë së tyre dhe duke e bërë të lehtë për klientët të marrin kontak.

Në një botë ku eksplorimi është thelbësor, Sharr Travel është partneri juaj i besueshëm për të bërë udhëtimet tuaja të ëndrrave të realitet. Me shërbime të guximshme dhe një përkushtim të pasionuar ndaj udhëtimit, Sharr Travel është një emër që do të dëshironi të kujtoni kur planifikoni udhëtimin tuaj të ardhshëm.

Sharr Travel lider për turizëm dhe udhëtime

Shërbimet

 • Rezervimin e biletave për të  gjitha destinacionet boterore.
 • Pjesëmarrjen në panairet, kongreset, konferencat ndërkombëtare
 • Rezervimin e hoteleve anembanë botës.
 • Rezervime për udhëtime me autobus komod për Zvicer, Itali, Gjermani, Austri, etj.
 • Aranzhmane turistike verore dhe dimërore.
 • Lundrime me Traget.
 • Udhetime grupore.
 • Ekskurzione brenda dhe jashte vendit.
 • Vizita vendeve kulturore historike.
 • Ofrojme autobusë, minibusë për shërbime ditore, javore dhe mujore.
 • Shërbime tjera sipas kërkesave.

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar