Fafa Premium

Golem

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Golem

Përshkrimi i hotelit

Shijoni perëndimin e diellit dhe lindjen e diellit në dhomat tona luksoze me të dashurit tuaj.

FAFA Premium Resort është e vendosur në zonën “Pishat e Buta” / Mali i Robit, Kavajë – 15 km nga qendra e qytetit të Durrësit – 8 km nga qendra e qytetit të Kavajës dhe 38 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës.
E vendosur pranë detit Adriatik, me plazhin e vet privat, ofron mundësi të privilegjuara për ata që dëshirojnë të provojnë një eksperiencë unike me të gjitha ngjyrat e natyrës.

 

Oferta nga 01.05.2024 - 14.05.2024

Akomodim + Mengjes + SPA

  • 1 natë - 46 euro/person/nata
  • 2 netë - 44 euro/person/nata
  • 3 netë - 39 euro/person/nata

Akomodim + Mengjes + Darkë + SPA

  • 1 natë - 56 euro/person/nata
  • 2 netë - 51 euro/person/nata
  • 3 netë - 46 euro/person/nata

 

Periudha 15.05.2024 - 31.05.2024

1 natë - 70 euro/nata/person (All inclusive)

 

Me kerkese te hotelit ndryshohen cmimet e muajit Qershor nga 19.06.2024

Periudha 01.06.2024 - 30.06.2024

1 natë - 85 euro/nata/person (All inclusive)

 

Periudha 01.07.2024 - 15.07.2024

1 natë - 100 euro/nata/person (All inclusive)

 

Periudha 16.07.2024 - 31.07.2024/Me 1,2 nete qendrimi

1 natë - 105 euro/nata/person (All inclusive)

 

Periudha 16.07.2024 - 31.07.2024/Me 3 nete + qendrimi

1 natë - 99 euro/nata/person (All inclusive)

 

Periudha 01.08.2024 - 31.08.2024

1 natë - 105 euro/nata/person (All inclusive)

 

Periudha 01.09.2024 - 30.09.2024

1 natë - 80 euro/nata/person (All inclusive)

 

(Pijet shërbehen nga 10:00- 21:00)

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-3.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 4-11.9 vjec 30% ulje (femija i dyte i lindur)
Single use room paguhet minimalisht per dy persona

 

 

Wifi
Parking
Pishina