Atlantis

Ksamil

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Ksamil

Përshkrimi i hotelit

Located in Ksamil, within a 5-minute walk of Ksamil Beach 9 and half a mile of Bora Bora Beach, Atlantis Hotel & Apartments has accommodations with a garden and free WiFithroughout the property as well as free private parking for guests who drive. This 3-star hotel offers a 24-hour front desk and room service. Ksamil Beach is a 9-minute walk from the accommodation, while Butrint National Park is 1.6 miles from the property.

Cmimorja per vitin 2024

01.06.2024 - 30.06.2024
Fjetja me mengjes dhe darke per person....................................................41€

01.07.2024 - 15.07.2024
Fjetja me mengjes dhe darke per person....................................................59€

16.07.2024 - 22.07.2024
Fjetja me mengjes dhe darke per person....................................................64€

22.07.2024 - 31.07.2024
2 nate/3 dite - 138 euro/per person
3 nate/4 dite - 207 euro/per person
4 nete/5 dite - 276 euro/per person
5 nete/6 dite - 345 euro/per person
6 nete/7 dite - 414 euro/per person
7 nete/8 dite - 483 euro/per person

Perfshihet ne cmim:
-Akomodimi ne dhome super komode
-Mengjesi mesdhetar+bufe
-Darka
-Fruta pas cdo vakti
-Lengje frutash & pije alkoolike (pa limit)
-Happy Hour & Filma ne ambientet e Bar-it
-Cader me dy shezllone ne Puerto Rico Beach (400 m larg hotelit)
-Shisha (Hookah) Falas
-Free Wifi

01.08.2024 - 31.08.2024
Fjetja me mengjes dhe darke per person....................................................79€

01.09.2024 - 30.09.2024
Fjetja me mengjes dhe darke per person....................................................44€

Politika e femijeve: 
Femijet: 0-2.99 vjeç gratis
Femijet: 3-8.99 vjeç 50% zbritje

Ne çmim perfshihen:

  • Mengjesi (bufe e hapur)
  • Darka (ne ambientet e hotelit)
  • Lengje frutash & pije alkoolike (pa limit)
  • Happy hour dhe filma
  • Wifi
Wifi
Parking