Arnil

Velipoje

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Velipoje

Përshkrimi i hotelit

Cmimorja per vitin 2024

01.06.2024 - 30.06.2024
Fjetja me mengjes dhe darke per person....................................................30€

01.07.2024 - 07.07.2024
Fjetja me mengjes dhe darke per person....................................................45€

08.07.2024 - 31.07.2024/ DERI NE 3 NETE QENDRIM
Fjetja me mengjes dhe darke per person....................................................48€

 

OFERTE SPECIALE deri me 31.07.2024/ 3 NETE+ QENDRIM
3 nete/4 dite - 126 euro per person/HB
4 nete/5 dite - 168 euro per person/HB
5 nete/6 dite - 210 euro per person/HB
6 nete/7 dite - 252 euro per person/HB

01.08.2024 - 31.08.2024
Fjetja me mengjes dhe darke per person....................................................60€

 

Ne çmim perfshihen:

  • Akomodimi
  • Mengjesi
  • Darka
  • Çadrat ne plazh
  • Parkim
  • Wifi

Politika e femijeve: 
Femijet: 0-3.99 vjeç gratis
Femijet: 4-9.99 vjeç 50% zbritje
Femijet mbi 10 vjeç konsiderohen te rritur

Wifi