Regina Garden

Vlore

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Vlore

Përshkrimi i hotelit

Vendosur pranë  plazhit në Vlorë, Regina Garden mirëpret vizitorët me një restorant dhe bar. Çdo dhomë është e klimatizuar dhe e pajisur me një televizor me ekran të sheshtë, ndërsa banjot janë me një vaskë ose dush

 

REGINA GARDEN 4*

 

Lower Season 

01/10/2023 - 15/04/2024

 

Paketa BB (Akomodim + mengjes )

Single Room -40eur/nata/person

Double Room- 25eur/nata/person

Triple Room- 20eur/nata/person

Junior Suite- 70eur (2people)

Apartment- 80eur

 

Paketa HB (Akomodim + mengjes, darke )

Single Room -55eur/nata/person

Double Room- 40eur/nata/person

Triple Room- 35eur/nata/person

 

Mid-Season

16/04/2024-14/06/2024

 

Paketa BB (Akomodim + mengjes )

Single Room -50eur/nata/person

Double Room- 30eur/nata/person

Triple Room- 25eur/nata/person

Junior Suite- 80eur (2people)

Apartment- 100eur

 

Paketa HB (Akomodim + mengjes, darke )

Single Room -65eur/nata/person

Double Room- 45eur/nata/person

Triple Room- 40eur/nata/person

 

High Season 

15/06/2024-07/07/2024

 

Paketa BB (Akomodim + mengjes )

Double Room- 55eur/nata/person

Triple Room- 50eur/nata/person

Junior Suite- 130eur (2people)

Apartment- 160eur

Paketa HB (Akomodim + mengjes, darke )

Double Room- 70eur/nata/person

Triple Room- 65eur/nata/person

08.07.2024 - 31.07.2024

Double Room - 45eur/personi/BB
Triple Room - 35eur/personi/BB
Junior Suite - 110eur/nata/BB
Quadraple - 130eur/nata/BB

Vaktet jane 20 euro personi

Wifi
Parking