Grand

Sarande

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Sarande

Përshkrimi i hotelit

I vendosur ideal në zonën e Qendrës së qytetit të Sarandës, GRAND HOTEL SARANDA premton një vizitë relaksuese dhe të mrekullueshme. Prona përmban një gamë të gjerë lehtësish për ta bërë qëndrimin tuaj një përvojë të këndshme.

Wifi
Parking