Grand Blue Fafa

Golem

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Golem

Përshkrimi i hotelit

Shijoni një qëndrim magjik në këtë Resort ekskluziv të Mondo Family, një nga Resortet me prestigjioze të Grupit

Grand Blue Fafa Resort ndodhet pikërisht përballë Rivierës Shqiptare, në plazhin e bukur të gjatë të Golemit, Durrës. Vetëm 35 minuta nga Aeroporti i Tiranës ‘Nënë Tereza’ dhe më pak se 20 minuta nga Porti i Durrësit.

Grand Blue Fafa Resort është një hotel i ri mbresëlënës me një arkitekturë mahnitëse të ndërtuar në një plazh të mrekullueshëm të Golemit, ideal për ata që kërkojnë të kenë pushimet e tyre të qeta dhe që mbeten gjatë në kujtesë. Resorti ynë ofron përvojat më të mira të mikpritjes për familjet dhe çiftet duke siguruar një larmi të gjerë shërbimesh dhe lehtësirash si për të pushuar ashtu edhe për nevojat e biznesit.

 

Oferta nga 01.05.2024 - 14.05.2024

Akomodim + Mengjes + SPA

 • 1 natë - 48 euro/person/nata
 • 2 netë - 46 euro/person/nata
 • 3 netë - 41 euro/person/nata

Akomodim + Mengjes + Darkë + SPA

 • 1 natë - 58 euro/person/nata
 • 2 netë - 53 euro/person/nata
 • 3 netë - 48 euro/person/nata

 

Periudha 15.05.2024 - 31.05.2024

 • 1 natë - 75 euro/nata/person (All inclusive)

 

Me kerkese te hotelit ndryshohen cmimet e muajit Qershor nga 19.06.2024

Periudha 01.06.2024 - 30.06.2024

 • 1 natë - 90 euro/nata/person (All inclusive)

Periudha 01.07.2024 - 14.07.2024

 • 1 natë - 105 euro/nata/person (All inclusive)

Periudha 15.07.2024 - 31.08.2024

 • 1 natë - 110 euro/nata/person (All inclusive)

Periudha 01.09.2024 - 30.09.2024

 • 1 natë - 85 euro/nata/person (All inclusive)

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-3.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 4-11.9 vjec 30% ulje (femija i dyte i lindur)
Single use room paguhet minimalisht per dy persona

 

 
 

 

 

 
wifi
pishina