Diamma Resort

Golem

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Golem

Përshkrimi i hotelit

Located in Golem, a few steps from Shkëmbi i Kavajës Beach, Diamma Resort Conference & Spa provides accommodation with a garden, free private parking, a shared lounge and a terrace. Among the facilities of this property are a restaurant, room service and a 24-hour front desk, along with free WiFi. The hotel offers an indoor pool, nightclub and a concierge service. Each room comes with a private bathroom, and certain rooms at the hotel have a balcony. Golem Beach is 60 metres from Diamma Resort, while Mali I Robit Beach is 2.6 km away. The nearest airport is Tirana International Mother Teresa Airport, 38 km from the accommodation.

 

---------Villat---------

Paketa BB  ( Akomodim + Mengjes)

01.05.2024 - 31.05.2024

Standard quadraple room.................................................................................100€
Standard double room......................................................................................60€
Standard double room +1   .............................................................................70€
Standard family room......................................................................................110€
Standard tripe room.........................................................................................80€
Standard family + 1  room..............................................................................140€

 

01.06.2024 - 14.09.2024

Standard quadraple room................................................................................190€
Standard double room.....................................................................................120€
Standard double room +1   .............................................................................140€
Standard family room......................................................................................210€
Standard tripe room.........................................................................................160€
Standard family + 1  room...............................................................................230€

 

15.09.2024 - 31.10.2024

Standard quadraple room.................................................................................100€
Standard double room......................................................................................60€
Standard double room +1   .............................................................................70€
Standard family room......................................................................................110€
Standard tripe room.........................................................................................80€
Standard family + 1  room..............................................................................140€

 

01.11.2024 - 20.12.2024

Standard quadraple room.................................................................................90€
Standard double room......................................................................................50€
Standard double room +1   ..............................................................................60€
Standard family room......................................................................................100€
Standard tripe room.........................................................................................80€
Standard family + 1  room..............................................................................110€

 

Cmimet jane per dhome me mengjes
Cadrat ne plazh dhe pishina ne cmim

Kapaciteti i dhomave

TIPOLOGJIA E DHOMES

KAPACITETI

LLOJET E SHTRETERVE

QUAD ROOM

4 ADULT / 2 ADULT + 2 FEMIJE TE RRITUR

2 SHTRETER DOPIO/MATRIMONIAL

DOOUBLE ROOM

2 PERSONA

1 SHTRAT DOPIO/MATRIMONIAL

DOOUBLE + 1

2 ADULT + 1 CHILD NGA 3 VJEC -12 VJEC

1 SHTRAT DOPIO/MATRIMONIAL + 1 KOLLTUK TEK

FAMILJARE

4 ADULT / 2 ADULT + 2 FEMIJE TE RRITUR

1 SHTRAT DOPIO MATRIMONIAL DHE 2 SHTRETER TEK

DOUBLE + 2

3 ADULT / 2 ADULT E DY FEMIJE NGA 3 VJEC - 12 VJEC

1 SHTRAT DOPIO/MATRIMONIAL + 1 KOLLTUK DOPIO

FAMILJARE +1

4 ADULT + 1 CHILD NGA 3 VJEC -12 VJEC

2 SHTRETER  DOPIO/MATRIMONIAL + 1 KOLLTUK TEK

     
     

 

---------Hoteli---------

01.05.2024-31.05.2024

Delux quadraple room...............................................................................120€
Sea View Quadraple room.........................................................................140€
Deluxe Double room  ................................................................................80€
Sea View Double +1...................................................................................90€
Sea View Family room...............................................................................150€
Deluxe family room...................................................................................130€
Deluxe triple  room....................................................................................100€
Sea view  triple  room................................................................................107€
Sea view  family +1  room.........................................................................160€

 

01.06.2024-14.09.2024

Delux quadraple room...............................................................................220€
Sea View Quadraple room.........................................................................230€
Deluxe Double room  ...............................................................................150€
Sea View Double +1..................................................................................170€
Sea View Family room...............................................................................250€
Deluxe family room...................................................................................240€
Deluxe triple  room....................................................................................190€
Sea view  triple  room................................................................................200€
Sea view  family +1  room.........................................................................260€
 

 

15.09.2024-31.10.2024

Delux quadraple room...............................................................................120€
Sea View Quadraple room.........................................................................140€
Deluxe Double room..................................................................................80€
Sea View Double +1...................................................................................90€
Sea View Family room...............................................................................150€
Deluxe family room...................................................................................130€
Deluxe triple  room....................................................................................100€
Sea view  triple  room................................................................................107€
Sea view  family +1  room.........................................................................160€

 

01.11.2024-20.12.2024

Delux quadraple room...............................................................................100€
Sea View Quadraple room.........................................................................120€
Deluxe Double room..................................................................................60€
Sea View Double +1...................................................................................70€
Sea View Family room...............................................................................130€
Deluxe family room...................................................................................110€
Deluxe triple  room....................................................................................80€
Sea view  triple  room................................................................................97€
Sea view  family +1  room.........................................................................140€

 

Cmimet jane per dhome me mengjes
Cadrat ne plazh dhe pishina ne cmim 

Kapaciteti i dhomave

DELUXE QUAD ROOM : 2 shtreter matriomonial      4 adult / 2 adult + 2 femije te rritur

SEA VIEW QUAD ROOM : 2 shtreter matriomonial      4 adult / 2 adult + 2 femije te rritur

DELUXE DOUBLE ROOM : 1 shtrat dopio     2 persona

SEA VIEW DOUBLE +1 : 1 shtrat dopio +1 kolltuk   2 te rritur dhenje femije 3-12 vjec

SEA VIEW FAMILY ROOM : 2 shtreter matriomonial      4 adult / 2 adult + 2 femije te rritur

DELUXE FAMILY ROOM :  1 shtrat dopio matrimonial dhe dy shtreter te    4 adult / 2 adult + 2 femije te rritur

DELUXE TRIPLE ROOM  : 1 shtrat dopio matrimoniall + 1 kolltuk  3 te rritur ose dy te rritur dhe dhe dy femije

SEA VIEW TRIPLE ROOM :   1 shtrat dopio matrimoniall + 1 kolltuk  3 te rritur ose dy te rritur dhe dhe dy femije

SEA VIEW FAMILY +1 ROOM : 2 shtreter dopio matrimoniall + 1 kolltuk  4 te rritur +1 nje femije nga 3-12 vjec

 

Minimumi i neteve te qendrimit per muajt Qershor , Korrik dhe Gusht eshte 5 nete qendrimi.

 

Check in 14:00 – check out 11:00

Wifi
Parking
Pishina