Mediteran Vila Edition

Ulqin

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Ulqin

Përshkrimi i hotelit

15.05.2024 - 13.06.2024

Premium Junior (cmimi per person me mengjes e darke) ................................59€
(Minimum 1 person – maximum 2 persona)
Premium King (cmimi per person me mengjes e darke) ..................................69€
(Minimum 1 person – maximum 4 persona)
Premium Gold(cmimi per person me mengjes e darke) ...................................79€
(Minimum 1 person – maximum 3 persona)
Presidential suite(cmimi per person me mengjes e darke) ...............................99€
(Minimum 1 person – maximum 3 persona)
Vip suite(cmimi per dhome  me mengjes e darke) ...........................................499€
(Minimum 2 persona – maximum 5 persona)

 

14.06.2024 - 04.07.2024

Premium Junior (cmimi per person me mengjes e darke) ................................69€
(Minimum 1 person – maximum 2 persona)
Premium King (cmimi per person me mengjes e darke) ..................................79€
(Minimum 1 person – maximum 4 persona)
Premium Gold(cmimi per person me mengjes e darke) ...................................89€
(Minimum 1 person – maximum 3 persona)
Presidential suite(cmimi per person me mengjes e darke) ...............................150€
(Minimum 1 person – maximum 3 persona)
Vip suite(cmimi per dhome  me mengjes e darke) ...........................................599€
(Minimum 2 persona – maximum 5 persona)

 

05.07.2024 - 15.07.2024

Premium Junior (cmimi per person me mengjes e darke) ................................79€
(Minimum 1 person – maximum 2 persona)
Premium King (cmimi per person me mengjes e darke) ..................................89€
(Minimum 1 person – maximum 4 persona)
Premium Gold(cmimi per person me mengjes e darke) ...................................120€
(Minimum 1 person – maximum 3 persona)
Presidential suite(cmimi per person me mengjes e darke) ...............................190€
(Minimum 1 person – maximum 3 persona)
Vip suite(cmimi per dhome  me mengjes e darke) ...........................................799€
(Minimum 2 persona – maximum 5 persona)

15.07.2024 - 18.08.2024

Premium Junior (cmimi per person me mengjes e darke) ................................SOLD OUT
(Minimum 1 person – maximum 2 persona)
Premium King (cmimi per person me mengjes e darke) ..................................100€
(Minimum 1 person – maximum 4 persona)
Premium Gold(cmimi per person me mengjes e darke) ...................................120€
(Minimum 1 person – maximum 3 persona)
Presidential suite(cmimi per person me mengjes e darke) ...............................200€
(Minimum 1 person – maximum 3 persona)
Vip suite(cmimi per dhome  me mengjes e darke) ...........................................799€
(Minimum 2 persona – maximum 5 persona)

19.08.2024 - 31.08.2024

Premium Junior (cmimi per person me mengjes e darke) ................................79€
(Minimum 1 person – maximum 2 persona)
Premium King (cmimi per person me mengjes e darke) ..................................89€
(Minimum 1 person – maximum 4 persona)
Premium Gold(cmimi per person me mengjes e darke) ...................................110€
(Minimum 1 person – maximum 3 persona)
Presidential suite(cmimi per person me mengjes e darke) ...............................170€
(Minimum 1 person – maximum 3 persona)
Vip suite(cmimi per dhome  me mengjes e darke) ...........................................599€
(Minimum 2 persona – maximum 5 persona)

01.09.2024 - 30.10.2024

Premium Junior (cmimi per person me mengjes e darke) ................................59€
(Minimum 1 person – maximum 2 persona)
Premium King (cmimi per person me mengjes e darke) ..................................69€
(Minimum 1 person – maximum 4 persona)
Premium Gold(cmimi per person me mengjes e darke) ...................................89€
(Minimum 1 person – maximum 3 persona)
Presidential suite(cmimi per person me mengjes e darke) ...............................140€
(Minimum 1 person – maximum 3 persona)
Vip suite(cmimi per dhome  me mengjes e darke) ...........................................499€
(Minimum 2 persona – maximum 5 persona)

Check in 15:00
Check out 10:00

Femijet 0-4.99 vjec gratis ne shtretrit ekzistues me prinderit
Femijet: 10.99 vjec 50%  zbritje  dhe akomodohen ne krevat shtese
Femijet ne moshen 11 vjec llogariten si te rritur

Dhoma njeshe +80% te cmimit per person

Dhomat disponojne ballkon me pamje prej detit dhe kalase se Ulqinit , çasje ne pishinen familjare, çasje ne pishinen e ngrohte me jacuzzi , parking, mengjesin dhe darken ne forme bufeti . Cdo dhome ka televizor satelitor , telefon , sef elektronik , klimatizim.

Taksa turistike dhe sigurimi per person per dite: 1.5€ paguhet ne recepsion

Wifi
Parking
Pishina Familjare
Jakuzi