Erdano

Sarande

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Sarande

Përshkrimi i hotelit

Me pamje nga plazhi, HOTEL ERDANO ofron akomodime me 4 yje në Sarandë dhe ka një kopsht, tarracë dhe restorant.

Wifi
Parking