Bonita Luxory

Golem

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Golem

Përshkrimi i hotelit

Cmimorja per vitin 2024

01.05.2024 - 30.06.2024
Fjetja me mengjes per person............................................................45€
All Inclusive per person.....................................................................75€
Fjetja me mengjes dhe darke per person............................................60€

01.07.2024 - 18.07.2024
All Inclusive per person.....................................................................95€

19.07.2024 - 31.08.2024
All Inclusive per person.....................................................................95€

01.09.2024 - 30.09.2024
Fjetja me mengjes per person............................................................45€
All Inclusive per person.....................................................................75€
Fjetja me mengjes dhe darke per person............................................60€

Info shtese:
Çmimet jane per person.
Ne çmim jane te perfshira çadrat ne plazh dhe pishine
Dhoma single paguhet +80%

Politika e femijeve:
Femija 1: 0-5.99 gratis
Femija 2: 0-5.99 me 70% zbritje
Femijet: 6-11.99 me 50% zbritje
Femijet: 6-11.99 perfitojne 10% zbritje ne rast se akomodohen ne dhoma connected me dy te rritur

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Pijet me All inclusive pansion sherbehen prej 10:00-22:00

Wifi
Parking
Pishina