Kraal

Vlore

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Vlore

Përshkrimi i hotelit

Cmimet per vitin 2024

 

01.06.2024 - 16.06.2024
Fjetja me mengje dhe darke per person ........................................................60€

17.06.2024 - 30.06.2024
Fjetja me mengje dhe darke per person ........................................................70€

01.07.2024 - 01.09.2024
Fjetja me mengje dhe darke per person ........................................................80€

Ne cmim perfshihen:

  • Akomodimi,
  • Mengjesi,
  • Darka,
  • Pishina (te rritur & femije)
  • Plazh privat
  • Parkingu
  • Wifi

 

Politikat e femijeve:

Femijet 0-3.99 vjec jane falas
Femijet 4-11.99 vjec 50% zbritje

Muzike
Wifi