RAFAELO COMFORT

Shengjin

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Shengjin

Përshkrimi i hotelit

Resorti Rafaelo ndodhet në Gjirin e Shëngjinit, Shqipëri, një qytet i pozicionuar 50 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, 30 minuta me makinë, vetëm pak metra larg vijës bregdetare. Kushdo që do të ketë rërë të ngrohtë dhe ujë blu në mendjen e tyre, resorti Rafaelo është vendi më i njohur dhe është i shkëlqyeshëm për ata që duan të kombinojnë diellin, ushqimin mesdhetar dhe rehati.

 

Rafaelo Comfort & SPA 4*

 

Paketa BB  ( Akomodim + Mengjes)

01.05.2024 - 31.05.2024

Dhome dyshe...............................................................................................60€
Dhome treshe...............................................................................................75€
Dhoma katershe...........................................................................................85€
Apartment per 4 persona.............................................................................100€

 

01.06.2024 - 30.06.2024

Dhome dyshe...............................................................................................65€
Dhome treshe...............................................................................................80€
Dhoma katershe...........................................................................................90€
Apartment per 4 persona.............................................................................115€

 

01.07.2024 - 31.08.2024

Dhome dyshe...............................................................................................85€
Dhome treshe...............................................................................................100€
Dhoma katershe...........................................................................................125€
Apartment per 4 persona.............................................................................130€

 

Paketa HB  ( Akomodim + Mengjes + Darkë)

01.05.2024 - 31.05.2024

 40€/nata/person

 

18.06.2024 - 30.06.2024

48€/nata/person (E hene - E premte)

50€/nata/person (E premte - E diele) 

 

01.07.2024 - 15.07.2024

55€/nata/person

 

16.07.2024 - 31.08.2024

60€/nata/person

 

5€ me shume per dhome me pamje nga pishina ose deti.

Politikat e femijeve:

Femijet: 0-4.99 vjeç falas
Femijet: 5-10.99 - 50% ulje çmimi
Femijet: 11+ me çmim te plote

Wifi
Parking
Muzike