Aegean Blue Hotel

Halkidiki

Ofertat

Ende nuk kemi asnjë ofertë për këtë hotel
Na vizitoni më vonë Shiko hotelet tjera në Halkidiki

Përshkrimi i hotelit

Set ideally on the beachfront, this hotel offers ergonomically designed rooms with free WiFi. Aegean Blue soundproof rooms are fitted with a satellite TV. Each has a furnished balcony. The modern bathrooms include a hairdryer and bathroom amenities.

Ofertat:
Check-in: 16.07 - 21.07.24 / 345.00 €/ 5 Nete
Check-in: 23.07 - 28.07.24 / 305.00 € / 5 Nete
Check-in: 30.07 - 04.08.24 / 375.00 € / 5 Nete
 
Çmimet jane momentale dhe mund te ndryshojne!
 
Në çmim përfshihet:
Akomodimi ne hotel⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣in perkates
Akomodimi: 5 netë
Shërbimi sipas Konceptit BB
Fjetje me Mengjes
Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
Transporti Vajtje Ardhje
 
Nuk perfshihet:
• Taksa ambientale 1.50 eu per dite dhoma
 
ÇMIMI VARET NGA DISPONUESHMËRIA NE KOHEN E REZERVIMIT (PAGESES)
Wifi
Parking