Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

VIZITË NË VLORË, BERAT & TIRANË

 

 Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë

➩ Cmimi:90 € për person

Nisja te premten, kthimi te dielen.

🕓 Nisjet realizohen :

05.04.2024
12.04.2024
19.04.2024

Çmimi përfshinë:

 1. Transportin me autobus komod të Sharr Travel
 2. Akomodimin në hotel Regina City - Vlorë
 3. 2  Mëngjese dhe 2 Darka
 4. Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

Viztë në #VLORE #KANINE, #BERAT, #TIRANE,

Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

 •  Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
 • Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
 • Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
 • Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
 • Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
 • Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
 • Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
 • Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
 • Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
 • Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

 • Agjenda :
 • Dita I : Nisja nga Prishtina të Shtunën në ora 06:30, Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave . Nisja për vizitë qytetit të Një mbi Një dritareve të Beratit, vizitë Kalasë të Beratit. Vazhdim i rrugës për ne hotel. Darka në hotel, muzikë live. Relaksim, fjetje.
 • Dita II : Mëngjesi ne Hotel Regina City- Vlorë. Nisja për vizitë në Kalanë e Kaninës. Pastaj vazhdim i rrugës për vizitë në Muzeun Pavarsia dhe Sheshin e Flamurit.. Vazhdim i rrugës për ne hotel. Darka në hotel, Relaksim, fjetje.
 • Dita III : Mëngjesi ne hotel . Nisja per vizitë të qytetit të bukur të Tiranës. Vazhdim i rrugës për Kosovë. Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

Kosovë. Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

Për rezervime kontaktoni në:044/610015 & 044542029 (Whatsapp)

 1. Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton 038 610 015
 2. Prizren, përballë stacionit të autobusëve, 029/224016
 3. Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve 038 610 016