3 ditë në Stamboll €110

Përshkrimi

SUPER OFERTA PËR STAMBOLL
3 Ditë €110, Nisja më 23 Maj - 26 Maj 2024
Nisjet e radhës: 23.05.2024 - E Enjte.

White Monarch Hotel
→ 2 netë | 3 ditë | €110 per person

Oferta përfshinë

 Bileta Kthyse, Prishtinë-Stamboll-Prishtinë me Autobus Komod

Akomodimi në Hotel BB (2 net me mengjes) në dhome 2-she

 Vizitat

Asistenca ciceron profesional 3 ditore

3 ditë / 2 netë për person

110€

Agjenda

Dita 1

 • Vizit në Xhamin Blu,
 • Xhamia Aja Sofia (me pagesë) informatat do të jepen nga jashtë.
 • Muzeu i Pallatit Topkapı (me pagesë), oborri i parë (falas),
 • Hipodromi, Pazari i Madh-Kapaliqarshia, kohë të lirë

Dita 2

 • Pier Loti, teleferik (me pagesë),
 • Xhamia Eyüp Sulltan, shetitje me anije në Bosfor (me pagesë), Porti i Galatës,
  Misir qarshia -Pazari Egjiptian
 • Kohe e lire ne Taksim, në rrugën Istiklal, Galata Tower

Dita 3

 • 10:00 në rrugën e kthimit për KS,
 • Visit në Qendrën tregtare Forum Istanbul
  Akuarium (me pagesë)
 • Ata që vizitojnë akvariumin duhet të paguajnë ekstra.


Galeria

Nuk përfshihet

Shetitje me anije

 Teleferiku ne Pier Loti

 Hyrjet ne Muze

 Drekat dhe darkat

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar