Selanik | 2 ditë €65

Përshkrimi

Fundjavë në Selanik 2 ditë €65, vetëm me SHARR TRAVEL!
Nisja çdo të Shtunë, Kthimi çdo të Diele!

Vizitohet:
📍Selanik

Oferta përfshinë

Transportin me autobus komod të Sharr Travel

Akomodimi në Doubl

Shërbimi në hotel Fjetje me mengjes

Pishina

Parkim & WIFI

2 ditë / 1 natë për person

65€

Agjenda

Dita 1

 • Pas grubullimit te udhetareve, nisja nga Prishtina ne ora 04:00

(Stacioni i autobusave Prishtine)

 • Ndalesa te shkurta per freskim gjate udhetimit.
 • Arritja ne Selanik 11:00 (me kohe lokale greke, varesisht nga

procedurat kufitare)

 • Ndalesa e pare tek Hotel Rotonda dhe White Tower per ju qe nuk

deshironi te vizitoni qendren tregtare Cosmos.

 • Vazhdim i rrugetimit per ne qendren tregtare Cosmos (qendrim 2 ore)
 • Ne kthim, ndalese tek Hotel Athina per akomodim ne hotel (per

grupin specifik). Kohe per te pushuar ne hotel.
(Ne ora 17:00 transfer i grupit nga Athina Airport Hotel per ne qender
te Selanikut. Ne ora 21:30 kthimi i grupit nga White Tower per ne
Athina Airport Hotel)

 • Rrugetimi vazhdon per ne qender te Selanikut dhe kohe e lire per ta

shijuar perendimin e diellit prane pedonales kryesore te Selanikut.
Ndalesa per zbritje tek White Tower dhe Hotel Rotonda.

 • Akomodimi ne hotel. Fjetja

Dita 2

 • 08:00 – 10:00 Mengjesi ne hotel
 • Dalja nga hoteli ne ora 11:00
 • Ekskurzion ne destinacionet piktoreske rajonale te Selanikut (11:00 –
  15:00)
 • Kthimi tek White Tower dhe kohe e lire per shetitje individuale

Nisja per Kosove ne ora 17:00 prej White Tower dhe 17:30 Hotel
Rotonda.

 • Arritja ne Prishtine 22:00 (varesisht nga procedurat kufitare)


Galeria

Nuk përfshihet

Darka

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar