Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking

Udhëtimet

Linja të rregullta me autobusa super komod që ofrojnë komoditet dhe rehati gjatë udhëtimit

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

Rezervo Kërko udhëtimet

21 Shkurt 2024
E Mërkurë, ora 17:00
Lausanne
Prishtinë
Linja Zvicer-Kosove 32 vende të lira
100.00 €Një drejtim
180.00 € Kthyese
23 Shkurt 2024
E Premte, ora 17:00
Lausanne
Prishtinë
Linja Zvicer-Kosove 40 vende të lira
100.00 €Një drejtim
180.00 € Kthyese
24 Shkurt 2024
E Shtunë, ora 17:00
Lausanne
Prishtinë
Linja Zvicer-Kosove 27 vende të lira
100.00 €Një drejtim
180.00 € Kthyese
27 Shkurt 2024
E Martë, ora 17:00
Lausanne
Prishtinë
Linja Zvicer-Kosove 38 vende të lira
100.00 €Një drejtim
180.00 € Kthyese
28 Shkurt 2024
E Mërkurë, ora 17:00
Lausanne
Prishtinë
Linja Zvicer-Kosove 47 vende të lira
100.00 €Një drejtim
180.00 € Kthyese
29 Shkurt 2024
E Enjte, ora 17:00
Lausanne
Prishtinë
Linja Zvicer-Kosove 42 vende të lira
100.00 €Një drejtim
180.00 € Kthyese
01 Mars 2024
E Premte, ora 17:00
Lausanne
Prishtinë
Linja Zvicer-Kosove 39 vende të lira
100.00 €Një drejtim
180.00 € Kthyese
02 Mars 2024
E Shtunë, ora 17:00
Lausanne
Prishtinë
Linja Zvicer-Kosove 45 vende të lira
100.00 €Një drejtim
180.00 € Kthyese
05 Mars 2024
E Martë, ora 17:00
Lausanne
Prishtinë
Linja Zvicer-Kosove 39 vende të lira
100.00 €Një drejtim
180.00 € Kthyese