Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

ofertë në ulqin, DUBROVNIK,BUDVA

Fundjavë në Ulqin, Dubrovnik,Budva

Vendosja në - Hotel Continental 4* - ( i renovuar )

➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë

Cmimi per person   me mengjes: 99.00 Euro (BB)

Cmimi per person  me mengjes dhe darke: 118.00 Euro (HB)

 • Në çmim përfshihet: ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
 • Udhëtimin me autobus komod të Sharr Travel
 • Akomodimin në Hotel Continetal & Hotel Nobel
 • Mëngjes dhe darkë
 • Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit
 • Shëtitjet në Budvë, St. Stefan, Tivat, Kotorr, Ulqin

 • 📆Nisjet e radhës:
 • 05.04.2024
 • 12.04.2024
 • 19.04.2024
 • 26.04.2024

 •  Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
 •  Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
 •  Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
 •  Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
 •  Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
 •  Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
 •  Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
 •  Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
 •  Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)


📌Agjenda 

Dita 1:

Nisja nga Prishtina ne oren 06:30. Vizite pjeses se vjeter te Shkodres.
Vazhdimi i rruges Shkoder-Mali i Zi per ne Ulqin.
Akomodimi ne hotelin “Continental”, plazha e vogel ne Ulqin. Kohe e lire.
Darka ne hotel (sipas ofertes).
Fjetja.

Dita 2:

Pas mëngjesit, dalja nga hoteli dhe  nisja ne ora 08:30 për vizitë qytetit te vjeter te Dubrovnikut. Vizite qytetit te vjeter te Dubrovnikut (3 ore) ne menyre te organizuar me autobus te Sharr Travel.
Ndalesa per vizite qytetit ekskluziv  Tivat (portit te njohur “Porto Montenegro” ku jane ankoruar jahtat private te te pasurve nga mbare bota).
Vazhdim I rruges per ne hotelin “Continental” plazha e vogel ne Ulqin.
Darka ne hotel (sipas ofertes)
Fjetja
 

Dita 3:

Mengjesi ne hotel.
Dalja nga hoteli ne ora 09:00.
Vazhdimi i rruges per vizite qytetit Budva dhe Kotor (vendqendrimi I mbretereshes ilire Teute 229 - 228 p.e.s), Kohe e lire per ta shijuar qytetin e vjeter te Kotorit me gjithe sharmin e saj turistik. Gjate kthimit ndalese per foto sesion ne Shen Stefan.
Pas perfundimit te programeve turistike nisja per Kosove
Arritja ne Prishtine rreth ores 22:00-23:00.

Oferta eshte valide deri me 28 Prill 2024