Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

OfertË nË pogredec, korcË, elbasan & tiranË

Fundjavë në Pogradec , Korcë, Elbasan & Tiranë

 


Qëndrimi: 3 ditë / 2 net
2 mëngjese dhe 2 darka
Çmimi: 80€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe

 • Çmimi përfshinë:
 •  Transportin me autobus komod të Sharr Travel 
 • Akomodimin në Hotel Pogradec 4* në Pogradec 
 •  2 mëngjese dhe 2 darka
 •  Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit
 • Vizitohet  Pogradeci, Tiranë, Voskopoja, Korça & Elbasani

Nisja me datë : 30.03.2024 -01.03.2024 

 • Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
 •  Prishtinë ora 07:00
 •  Therandë ora 06:00
 •  Prizren ora 05:30
 •  Gjakovë ora 05:00
 • Pejë ora 5:30
 •  Gjilan ora 05:00
 •  Ferizaj ora 7:30
 • Mitrovicë ora 05:30
 •  Vushtrri ora 05:40 

📌AGJENDA


Dita 1: Pas grumbullimit të udhëtarëve nga qytetet përkatëse, vazhimi i rrugës, pushim gjatë rrugës në autostradë. Vizitë Strugës, Ohrit, Shën Naum .Relaksim tek burimi i Drinit të Zi ku keni mundësinë të lundroni me varka (pagesa individuale). Akomodimi në Hotel .Darka në Hotel . Shetije në qytetin 
Pogradecit.

Dita 2 : Mengjesi në hotel, pastaj vizitë qytetit vjetër të Voskopojës e Korçës, vizitë mësënjëtores së parë shqipe. Darka në Hotel, pas darkës muzikë në hotel.

Dita 3 : Mëngjesi në hotel. Pastaj vizitë qytetit të Elbasanit. Nisja për në Tiranë, vizitë qytetit të Tiranës. Kthimi në Prishtinë. Arritja rreth ores 22:00.

Dokumentet e nevojshme per udhëtim: Pasaporta ose leternjoftimi biometrik


☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtanit