Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

ofertË nË NË KORFUZ , SARANDË, GJIROKASTËR DHE VLORË

 

Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë

Cmimi: 104 € për person

  • Nisjet e radhes:
  • 30.03.2024
  • 06.04.2024
  • 13.04.2024

Çmimi përfshinë:

  1. Transportin me autobus komod të Sharr Travel
  2. Akomodimin në hotel Mediteran - Sarandë
  3. Mëngjesi dhe Darka
  4. Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

 🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Agjenda :

Dita I : • Nisja nga Prishtina në ora 06:30, Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave .• Gjatë rrugës vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastrës për rreth dy orë.• Akomodimi në Hotel Mediterrane - Sarande . Darka në Hotel. Relaksim. Fjetje.

Dita II :• Mëngjesi në Hotel. • Pas mëngjesit, në orën 10:00 nisja për vizitë ishullit të Korfuzit. Udhëtimi me anije deri në ishullin Korfuz zgjat 40 minuta-1 orë. Vizitë  ishullit deri në orën 18 (me orë lokale të Greqisë), nisja për Sarandë. Arritja në Sarandë rreth orës 18 ( me orë lokale) .Ndalesë  për vizitë në qendër të Sarandës . Darka në hotel rreth orës  19:30. Relaksim , fjetje.

Dita III :• Mëngjesi ne Hotel. Ne oren 10:00 nisja per vizitë qytetit të bukur të Vlorës, ndales për kafe dhe vizitë qytetit deri ne oren 15:00. • Vazhdimi i rrugës për në Kosovë• Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:

038/610015
049/610015
044/610015
044/542029 viber;
Prizren 029/224016 

ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtanit