Festo Bajramin në Durrës | 4 ditë €240

Përshkrimi

FESTO BAJRAMIN NE FAFA PREMIUM HOTEL - DURRES 😎🌊🏝
✅ 4 DITË 240€ PËR PERSON (ALL INCLUSIVE)

Check-in: 14 - 17 Qershor 2024 / 3 NETE / 4 DITE

Oferta përfshinë

Akomodim ne Fafa Premium Hotel, Golem 

Mengjesi ,Dreke, & Darka

Pije jo alkolike dhe alkolikke pa limit

Spa center , pishine e brendshme

Muzike Live ne Fundjave

Parkim Falas & Wi-Fi.

4 ditë 3 natë për person

240€

Agjenda

(Pijet shërbehen nga 10:00- 21:00)

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9 50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-3.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 4-11.9 vjec 30% ulje (femija i dyte i lindur)
Single use room paguhet minimalisht per dy persona

Politikat e fëmijëve :
Fëmijët : 0 - 4.9 Falas
Fëmijët : 5 - 10.9 - 30% Ulje
 Galeria

Nuk përfshihet

Çmimi vetëm 20€ për person (Bileta Kthyese)
(udhetimet realizohen çdo ditë)

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar