Ofertat për Halkidiki | 3 ditë €99

Përshkrimi

OFERTAT PER HALKIDIKI

AEGEAN BLUE HOTEL HALKIDIKI

2 Nete / 3 Dite : City View 65.00 Euro (vetem hoteli) BB (fjetje me mengjes
                           City View 99.00 Euro (vetem hoteli) HB (fjetje me mengjes dhe darke)

                           Sea View   75.00 Euro (vetem hoteli) BB (fjetje me mengjes)
                           Sea View 109.00 Euro (vetem hoteli) HB (fjetje me mengjes dhe darke)

Aranzhman (Hoteli me transport):

2 Nete / 3 Dite : City View 99.00 Euro (vetem hoteli) BB (fjetje me mengjes)
                           City View 134.00 Euro (vetem hoteli) HB (fjetje me mengjes dhe darke)

                           Sea View 110.00 Euro (vetem hoteli) BB (fjetje me mengjes)
                           Sea View 144.00 Euro (vetem hoteli) HB (fjetje me mengjes dhe darke)

Kriopigi Hotel Halkidiki

2 Nete / 3 Dite : 75.00 Euro (vetem hoteli) BB (fjetje me mengjes)
                          85.00 Euro (vetem hoteli) HB (fjetje me mengjes dhe darke)

Aranzhman (Hoteli me transport):

2 Nete / 3 Dite :110.00 Euro (vetem hoteli) BB (fjetje me mengjes)
                        120.00 Euro (vetem hoteli) HB (fjetje me mengjes dhe darke)

 BLUE DOLPHIN HOTEL

2 Nete / 3 Dite : 105.00 Euro (vetem hoteli) BB (fjetje me mengjes)
                          122.00 Euro (vetem hoteli) HB (fjetje me mengjes dhe darke)

Aranzhman (Hoteli me transport):

2 Nete / 3 Dite :140.00 Euro (vetem hoteli) BB (fjetje me mengjes)
                         155.00 Euro (vetem hoteli) HB (fjetje me mengjes dhe darke)

Oferta përfshinë

Udhëtimin me autobus komod te Sharr Travel

Akomodimin në Hotel perkates

Shërbimi sipas ofertes

Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

2 nete / 3 Dite / për person

99€

Agjenda

Dita 1

 • Pas grubullimit te udhetareve, nisja nga Prishtina ne ora 04:00 (Stacioni i autobusave Prishtine)
 • Ndalesa te shkurta per freskim gjate udhetimit.
 • Vizitë në qendrën tregtare Cosmos
 • Akomodimi në hotel, kohe e lirë për plazh, relaksim dhe fjetje

Dita 2

 • 08:00 – 10:00 Mengjesi ne hotel
 • Plazhë gjatë gjithë ditës në Halkidiki, hoteli ndodhe në vijën e parë të detit.
 • Relaksim dhe fjetje

Dita 3

 • Mëngjesi në hotel dhe lirimi i hotelit
 • Ne ora 12:00 nisja për vizitë në qytetin e Selanikut
  Ndalesa tek White Tower dhe kohe e lire per shetitje individuale.
 • Nisja per Kosove ne ora 17:00 prej White Tower
 • Arritja në Kosovë rreth orës 23:30


Galeria

Nuk përfshihet

Taksa ambientale (7.00 eu per dhome) nuk eshte e inkuadrur ne cmim.

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar