Festo Bajramin ne Halkidiki | 4 ditë €145

Përshkrimi


Festo Bajramin ne Halkidiki☀️ 4 ditë €145 (BB), vetëm me SHARR TRAVEL
➡ 4 Ditë €149, Nisja më 14 Qershor - Kthimi më 17 Qershor

📍 Aegean Blue Beach Hotel, Halkidiki
→ 3 netë | 4 ditë | €145 per person
🏨 Akomodim + Mengjes + Transport

City View 145 Euro - BB (fjetje me mengjes)
City View 196 Euro - HB (fjetje me mengjes dhe darke)

Sea View me Ballkon 160 Euro - BB (fjetje me mengjes)
Sea View me Ballkon  211 Euro - HB (fjetje me mengjes dhe darke)

Nisjet e radhës:
▶️  14 - 17. Qershor 2024 / 3 NETE / 4 DITE
_______________________________

📍 Hotel Cariatis, Halkidiki
→ 3 netë | 4 ditë | €149 per person
🏨 Akomodim + Mengjes + Transport

149.00 Eu BB (fjetje me mengjes)
209.00 Eu HB (fjetje me mengjes dhe darke)
Cmimi perfshin transportin me autobus modern te Sharr Travel

Nisjet e radhës:
▶️  14 - 17. Qershor 2024 / 3 NETE / 4 DITE

_______________________________

📍 SIMANTRO Resort 5*
→ 3 netë | 4 ditë | €220 per person
🏨 Akomodim + Mengjes + Transport

Prej:  220 EU BB  (fjetja, mengjesi dhe transporti)
Prej:  265 EU HB  (fjetja, mendjesi, darka dhe tranporti)

Cmimi perfshin:
- 3 Nete fjetje me tranport komod te Sharr Travel
- Oferta sipas konceptit  (BB dhe HB)
- Cmimet jane momentale varesisht nga shitja e akomodimit

Nisjet e radhës:
▶️  14 - 17. Qershor 2024 / 3 NETE / 4 DITE

Oferta përfshinë

Udhëtimin me autobus komod te Sharr Travel

Akomodimin në Aegean Blue Beach Hotel, Halkidiki

Shërbimi sipas ofertes

Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

4 ditë 3 natë për person

145€

Agjenda

Dita 1

 • Pas grubullimit te udhetareve, nisja nga Prishtina ne ora 04:00 (Stacioni i autobusave Prishtine)
 • Ndalesa te shkurta per freskim gjate udhetimit.
 • Vizitë në qendrën tregtare Cosmos Akomodimi në hotel, kohe e lirë për plazh, relaksim dhe fjetje
 • Darka sherbehet tek restorani PIRATES (sipas konceptit HB)

Dita 2

 •  08:00 – 10:00 Mengjesi ne hotel
 • Plazhë gjatë gjithë ditës në Halkidiki, hoteli ndodhet në vijën e parë të detit.
 • Relaksim dhe fjetje
 • Darka sherbehet tek restorani PIRATES (sipas konceptit HB)

Dita 3

 •  08:00 – 10:00 Mengjesi ne hotel
 • Plazhë gjatë gjithë ditës në Halkidiki, hoteli ndodhet në vijën e parë të detit.
 • Relaksim dhe fjetje
 • Darka sherbehet tek restorani PIRATES (sipas konceptit HB)

Dita 4

 • Mëngjesi në hotel dhe lirimi i hotelit
 • Ne ora 12:00 nisja për vizitë në qytetin e Selanikut
 • Ndalesa tek White Tower dhe kohe e lire per shetitje individuale.
 • Nisja per Kosove ne ora 16:00 prej White Tower
 • Arritja në Kosovë rreth orës 22:30

Fund I programitGaleria

Nuk përfshihet

Ne cmim nuk perfshihet taksa ate e paguan klienti: 1.50€/dite/dhoma

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar