Pushimet në ULQIN | 4 ditë €145

Përshkrimi

Pushimet në ULQIN ☀️ 4 ditë €145, vetëm me SHARR TRAVEL!
➡ 4 Ditë €145, Nisja më 06 Qershor - Kthimi më 09 Qershor

Nisjet e radhës:
▶️ 06.06.2024 - E Enjte. Ora: 06:30

Oferta përfshinë

Udhëtimin me autobus komod te Sharr Travel

Akomodimin në Hotel Continental 4* & Hotel Nobel, Ulqin

Mëngjes dhe darkë

Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

4 ditë 3 natë për person

145€

Agjenda

Nisja nga Prishtina bëhet në ora 6:30, kthimi nga Ulqin në 16:00 

Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)Galeria

Nuk përfshihet

Pishina

Shezllonet

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar