Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

lumi i shalËs

Çmimi 20.00 € per person

📍 Nisja nga Prishtina: 06:00
📍 Nisja nga Theranda: 07:00
📍 Nisja nga Prizreni: 07:30
📍 Nisja nga Gjakova: 08:15

Çmimi përfshinë:
🚌 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
🛶 Transporti me varkë Fierzë-Lumi i Shalës - Fierzë
🥪 Mëngjes i lehtë

Agjenda e ditës:
📍09:00 - Arritja ne Fierzë
📍09:00-09:15 - Mengjesi
📍09:15-11:30 - Lundrimi me varkë dhe shijimi i natyrës pitoreske për tek Lumi i Shalës
📍11:30-12:00 - Ecje përgjatë lumit për të arritur tek Parku i Blinit dhe restorantet e zonës
📍12:00-16:30 - Qëndrimi tek Lumi i Shalës, mundësia për të bërë plazh tek lumi ose për tu freskuar
📍16:30-18:30 - Lundrimi për kthim në Fierzë
📍18:30 - Kthimi për në Kosovë

Ç'ka sygjerohet të merrni me vete:
👟 - Sandale plazhi
👙 - Rroba plazhi
👕 - Nga një maicë rezervë
👚- Bluzë nëse merr më freskët gjatë kthimit