Pushime

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Udhëtimet

Planifikoni pushimin tuaj me kohë dhe përfitoni oferta me çmmime speciale për eraly booking  

Ofertat

Oferta të ndryshme për vizita ditore në vendet më atraktive në vend dhe rajon me çmimet më të mira 

Shërbimet

Shërbime cilësore dhe staf i dedikuar për të pfruar cilësi dhe ekselencë të shërbimeve

Rrteh nesh

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 15 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime dhe pushime të klasit të parë,

Hyrje në sistem

Çasje e kufizuar për agjentët e shitjes. Nëse i keni harruar të dhënat e hyrjes kontaktoni me ne

VIZITË NË MATKA

Vetëm 8 eur per person

📍 Nisja nga Prishtina: 08:00
📍 Nisja nga Prizreni: 06:30
📍 Nisja nga Suhareka: 07:00
📍 Nisja nga Malisheva: 07:15
📍 Nisja nga Komorani: 07:30

Agjenda e ditës

📍10:00 - Liqeni Matka
📍Nisja nga Liqeni Matka në Drejtim të Qendrës Tregtare City Mall si dhe kopshtit Zoologjik (pages individuale)
📍Nisja nga City Mall në drejtim të Qendrës së Shkupit (parkingu te Kalaja)
pitoreske për tek Lumi i Shalës
📍18:00 - Kthimi nga Shkupi, nisja nga parkingu te Kalaja
📍20:00 - Arritja në Prishtinë
📍21:00 - Arritja në Prizren

 Çmimi 8.00 € për person