Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vlorë

Hotel Gold Vlorë

Maj, Qershor dhe Shtator
Dhoma njeshe ...................................................................................................... 50€
Dhoma dyshe......................................................................................................... 50 €
Dhoma treshe.........................................................................................................60 €
Suita 2+2................................................................................................................... 90 €

Korrik dhe Gusht
Dhoma njeshe ...................................................................................................... 60€
Dhoma dyshe......................................................................................................... 65 €
Dhoma treshe.........................................................................................................75 €
Suita 2+2..................................................................................................................120 €

 Në çmim përfshihet mëngjesi, parkimi dhe wi-fi

Hotel Diamond Hill

Qershor, Korrik dhe Gusht
Fjetja me mëngjes për person në suite me pamje nga qyteti.................................................. 35€
Fjetja me mëngjes për person në suite me pamje nga deti........................................................40 €

+10€ dreka ose darka
Spa +10€ për klient
Fëmijët 5-14  50%, 0-5 vjec gratis
(+një person në dhomë +15€  në divan, +një dhomë shtesë 1 ose 2 persona +30€ 

Në çmim përfshihet mëngjesi, parkimi, wifi dhe pishina

Hotel New York Vlorë

01 Qershor - 15 Shtator

Dhoma dyshe standarde................................................................................................ 55€
Dhoma njëshe.......................................................................................................................50€
Dhoma dyshe superiore...................................................................................................62€
Dhoma njëshe superiore.................................................................................................59€
Juniir Suita...............................................................................................................................85€
De lux room............................................................................................................................85€
Family Suit...............................................................................................................................90€

16 Shtator - 31 Dhjetor dhe 01 Janar 31 maj

Dhoma dyshe standarde................................................................................................ 45€
Dhoma njëshe.......................................................................................................................38€
Dhoma dyshe superiore...................................................................................................53€
Dhoma njëshe superiore.................................................................................................45€
Juniir Suita...............................................................................................................................75€
De lux room............................................................................................................................73€
Family Suit...............................................................................................................................75€

 Në çmim përfshihet mëngjesi, parkimi dhe wi-fi

Hotel Palace Vlorë

01 Maj - 15 Korrik

Deluxe dhoma dyshe........................................................................................................ 55€
Deluxe dhoma treshe........................................................................................................65€
King Suita................................................................................................................................155€

16 Korrik - 31 Gusht

Deluxe dhoma dyshe........................................................................................................ 75€
Deluxe dhoma treshe........................................................................................................85€
King Suita................................................................................................................................175€

Hotel Regina City Vlorë

 16 Prill - 15 Qershor

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...............................................29€

15 Qershor-30 Shtator

                                                                  BB                 HB                    FB

Dhoma dyshe...............................................35€....................44€.......................50€
Dhoma treshe..............................................25€...................34€........................42€

(Suita me mëngjes: 95€)

Cmimet janë me mengjes për person

Hotel Al Vlorë

 16 Prill - 14 Qershor

                                                                  BB                 HB                    FB

Dhoma dyshe...............................................20€....................28€.......................35€
Dhoma njëshe.............................................28€....................36€........................43€
Dhoma treshe..............................................18€...................26€.......................33€

15 Qershor-30 Shtator

                                                                  BB                 HB                    FB

Dhoma dyshe...............................................25€....................33€.......................40€
Dhoma treshe..............................................22€...................30€........................37€

Cmimet janë për person

Hotel Florence Vlorë

16 Prill - 15 Qershor

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person............................................26

16 Qershor - 30 Shatator

                                                                  BB                 HB                    FB

Dhoma dyshe...............................................25€....................33€.......................40€
Dhoma njëshe.............................................35€....................43€.......................50€
Dhoma treshe..............................................22€...................30€........................37€

Cmimet janë për person

Hotel Princes Yerolda Vlorë

15 Maj - 30 Qershor

                                                                  BB                                    HB

Dhoma dyshe...............................................20€...........................................30€
Dhoma treshe.............................................17€...........................................25€

01 Korrik-30 Shtator

                                                                  BB                                    HB

Dhoma dyshe...............................................25€...........................................20€
Dhoma treshe..............................................35€..........................................28€

Cmimet janë për person person

Hotel Coral Radhimë

01 Gusht - 20 Gusht

Dhoma dyshe HB........................................................................................................................................60€
Dhoma treshe HB.......................................................................................................................................50€                            Apartament 4 persona.............................................................................................................................50€
Apartament 5 persona.............................................................................................................................45€     

21 Gusht - 31 Gusht

Dhoma dyshe HB........................................................................................................................................50€
Dhoma treshe HB.......................................................................................................................................45€                            Apartament 4 persona.............................................................................................................................45€
Apartament 5 persona.............................................................................................................................40€     

01 Shtator - 31 Maj

Cmimi për person në Suitë (dy dhoma të ndara deri 5 persona)....................................28€
Cmimi për person në Suitë familjare (dy dhoma të ndara deri 4 peronsa)...............28€                                Cmimi për person në dhomë treshe................................................................................................28€
Cmimi për person në dhomë dyshe.................................................................................................35€

Në cmim përfshiet mëngjesi dhe darka
Çadrat dhe shtretërit në plazh dhe pishinë, pishina, WIFI, parkimi

Vemdendje: Apartamentet i kane dy çadra dhe secili person ka shazllonin ne det e pishinë

Cmimet jane per person

Fëmijët 0 - 4 vjeç gratis, 4- 12 vjeç 50% zbritje

Hotel Jonufra Radhimë

Qershor

Dhoma 4 persona me pamje nga deti.................................................................... 40€
Dhoma 5 persona me pamje nga deti.....................................................................50€
Dhoma 4 persona me pamje ansore........................................................................35€
Dhoma 6 persona me pamje ansore........................................................................45€
Dhoma 4 persona me pamje nga mali....................................................................35€
Dhoma 6 persona me pamje nga mali....................................................................40€

01 Korrik - 15 Korrik

Dhoma 4 persona me pamje nga deti.................................................................... 55€
Dhoma 5 persona me pamje nga deti.....................................................................65€
Dhoma 4 persona me pamje ansore........................................................................45€
Dhoma 6 persona me pamje ansore........................................................................55€
Dhoma 4 persona me pamje nga mali....................................................................45€
Dhoma 6 persona me pamje nga mali....................................................................50€

15 Korrik - 15 Gusht

Dhoma 4 persona me pamje nga deti.................................................................... 65€
Dhoma 5 persona me pamje nga deti.....................................................................75€
Dhoma 4 persona me pamje ansore........................................................................55€
Dhoma 6 persona me pamje ansore........................................................................65€
Dhoma 4 persona me pamje nga mali....................................................................50€
Dhoma 6 persona me pamje nga mali....................................................................55€

15 Gusht- 15 Shtator

Dhoma 4 persona me pamje nga deti.................................................................... 40€
Dhoma 5 persona me pamje nga deti.....................................................................50€
Dhoma 4 persona me pamje ansore........................................................................35€
Dhoma 6 persona me pamje ansore........................................................................45€
Dhoma 4 persona me pamje nga mali....................................................................35€
Dhoma 6 persona me pamje nga mali....................................................................40€

Cadrat  janë ne çmim, mëngjesi +2€ për person

Hotel Regina Radhimë

16 Prill - 15 Qershor

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person..............................................26

16 Qershor-  30 Shtator

                                                                  HB                                         FB

Dhoma dyshe...............................................40€..................................................48€
Dhoma njëshe.............................................55€..................................................65€
Dhoma treshe..............................................35€.................................................43€

Cmimet janë për person

Hotel Olympia Radhimë

Maj, Qershor dhe Shtator

Dhoma dyshe........................................................................................................................ 45€
Dhoma treshe........................................................................................................................50€
Apartament 4 persona......................................................................................................55€

Korrik

Dhoma njëshe..................................................................................................................... 50€
Dhoma dyshe........................................................................................................................55€
Dhoma treshe.......................................................................................................................65€
Apartament 4 persona.....................................................................................................70€

Gusht

Dhoma dyshe........................................................................................................................ 65€
Dhoma treshe........................................................................................................................70€
Apartament 4 persona......................................................................................................85€

Fëmijët 0-2 vjeç gratis, 2-7 vjeç 50%, 7-12 vjeç 70%

HB +10€, FB +20€

Hotel Helia Radhimë

Qershor

Dhoma dyshe (ose 2+1)................................................................................................... 50€

Korrik dhe Gusht

Dhoma dyshe (ose 2+1)................................................................................................... 70€
Suita...........................................................................................................................................110€

Fëmijët 0-5 vjeç gratis, 5-12 vjeç 50%
Në çmim përfshihet mëngjesi dhe çadrat

                                                                Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel'' 

 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook