Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vlorë

Hotel Regina Blue

01 Prill - 15 Prill                                                                   BB                     HB

Dhomë dyshe standarde............................................................60€ .......................80€ 
Dhome treshe...................................................................................75€.......................105€  
Dhomë dyshe (Sea View)...........................................................70€ .......................90€ 
Dhomë treshe (Sea View)..........................................................85€ ......................115€  

16 Prill - 31 Maj                                                                  BB                     HB                  FB

Dhomë dyshe standarde............................................................80€ ......................90€ .................120
Dhome treshe..................................................................................105€.....................135€ ..................165 
Dhomë dyshe (Sea View)...........................................................90€ .......................110€..................130 
Dhomë treshe (Sea View).........................................................115€ ......................145€.................175€

01 - 30  Qershor                                                                 BB                     HB                  FB

Dhomë dyshe standarde.........................................................110€ ......................130€ .................150
Dhome treshe................................................................................135€......................165€ ..................195 
Dhomë dyshe (Sea View)........................................................120€ .......................140€..................160 
Dhomë treshe (Sea View)........................................................145€ ......................175€.................205€

01 Korrik - 31 Gusht                                                       

Dhomë dyshe standarde (All Inclusive).........................................................................................170€
Dhome treshe standarde (All Inclusive)........................................................................................255 
Dhomë dyshe Sea View (All Inclusive)...........................................................................................180€
Dhomë treshe Sea View (All Inclusive)..........................................................................................265€

Në çmim përfshihet:
• Pishina
• WI-Fi
• Parkingu

Shërbimi : (BB-mëngjes, HB- mëngjes dhe darkë, FB - mëngjes, drekë dhe darkë)

0 - 3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
4 -  11.99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
12 vjeç + konsiderohet i rritur

Hotel Regina City

01 Prill - 15 Prill                                                                   BB                     HB                FB

Single Room ......................................................................................50€ .......................60€..................70
Dhomë dyshe standarde dhe twin........................................60€ .......................80€..................100
Dhome treshe...................................................................................75€.......................105€.................135

16 Prill - 31 Maj                                                                   BB                     HB                FB

Single Room ......................................................................................60€ .......................70€..................80
Dhomë dyshe standarde dhe twin........................................70€ .......................90€..................110
Dhome treshe...................................................................................90€.......................120€.................150

01 Qershor - 30 Qershor                                                    BB                     HB                FB

Dhomë dyshe standarde dhe twin.......................................90€ ......................110€..................130
Dhome treshe.................................................................................120€.......................150€.................180

01 Korrik - 31 Gusht                                                           HB                                              FB

Dhomë dyshe standarde dhe twin.......................................120€ .................................................140
Dhome treshe..................................................................................165€..................................................195

Në çmim përfshihet:
• Pishina
• WI-Fi
• Parkingu

Shërbimi : (BB-mëngjes, HB- mëngjes dhe darkë, FB - mëngjes, drekë dhe darkë)

0 - 3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
4 -  11.99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
12 vjeç + konsiderohet i rritur

Regina Garden

01 Prill - 15 Prill                                                                   BB                     HB               

Single Room ......................................................................................40€ .......................45€
Dhomë dyshe standarde dhe twin........................................50€ .......................70€
Dhome treshe...................................................................................60€........................90€

16 Prill - 31 Maj                                                                  BB                     HB               

Single Room ......................................................................................50€ .......................60€
Dhomë dyshe standarde dhe twin........................................60€ .......................80€
Dhome treshe...................................................................................75€........................105€

 01 - 30 Qershor                                                                 BB                     HB                  FB          

Dhomë dyshe standarde.........................................................90€ .......................110€...................130€
Triple Room(Dbl bed + Sofa)................................................120€ ....................150€....................180

01 Korrik - 31 Gusht                                                          BB                     HB                           

Dhome dyshe standarde..........................................................100€ ...................120€
Dhomë treshe................................................................................135€ ....................165

Në çmim përfshihet:
• WI-Fi
• Parkingu

Shërbimi : (BB-mëngjes, HB- mëngjes dhe darkë, FB - mëngjes, drekë dhe darkë)

0 - 3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
4 -  11.99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
12 vjeç + konsiderohet i rritur

Hotel Olympia Touristic Village

13 Maj - 31 Maj                                                        

Cmimi për person me mengjes dhe darke.....................................................32€

01 Qershor - 15 Qershor                                                        

Cmimi për person me mengjes dhe darke.....................................................36€

16 Qershor - 30 Qershor                                                        

Cmimi për person me mengjes dhe darke.....................................................40€

                                    

Fëmijët 0-4 vjeç gratis
4 -  11.99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
Në darkë nga një pije vendore

Hotel Kral - Vlorë

25 Prill - 31 Maj                                                      

Cmimi për person me mengjes dhe darke.....................................................40€

01 - 15 Qershor                                                    

Cmimi për person me mengjes dhe darke.....................................................42€

Fëmijët 0-4.99 vjeç janë falas, 5-12 vjeç paguajnë 50%

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook