Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Vlorë, Sazan& Karaburun 3ditë/2net

Vikendi në Vlorë, Sazan& Berat

Ofertë Speciale  Vlorë - Karaburun - Sazan dhe Berat

➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë
➩ Cmimi: 84€ për person

Çmimi përfshinë:
• Transportin me autobus super komod të Sharr Travel
• Akomodimin në Olympia - Vlorë
• 2 mëngjese dhe 2 darka
• Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

📆Nisjet e ardhshme : 13 Maj 2022

Vizitë: #VLORE, #BERAT, #ISHULLIN #SAZAN , #ISHULLIN #KARABURUN, #KALAN E KANINËS, #MANASTIRI I #ZVERENECIT.

Agjenda :

• Dita I :  Nisja nga Prishtina të Shtunen në ora 06:30, Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave . Akomodimi në Olympia. Plazh. Darka në Hotel.

•  Dita II : Mëngjesi ne Regina Hotels Group.• Lundrimi me anije (+11€ për person , dreka me shërbim Barbeque bufe dhe 1 ujë gratis , sipas deshirës ,pagesa Individuale) për vizitë : #ISHULLINESAZANIT, #ISHULLINKARABURUN. Vizitë Shtëpisë së Pavarësisë në Vlorë dhe shëtitje në shesh.

• Dita III : Mëngjesi ne Regina Hotels Group. Nisja për vizitë në Kalanë e Kaninës.  Pastaj nisja për vizitë në Manastiri i Zvërnecit në Vlorë. Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

Për informata kontaktoni në:038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016; 045/856228 viber ose na vizitoni në zyret tona: Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton, Prizren, përballë stacionit të autobusëve, Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve.

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

eginSharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook