Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vizitë një ditore te Kalaja e Novëbërdës&The Village Shopping Ferizaj

Vizitë një ditore te kalaja e Novëbërdës&The Village Shoping Ferizaj

 

📣 OFERTË FANTASTIKE VETËM ME SHARR TRAVEL📣

VIZITË NJË DITORE TE KALAJA E NOVËBËRDËS & THE VILLAGE SHOPPING FERIZAJ 

📅Nisja të shtunën (24.11.2018) dhe te dilen (25.11.2018)
👉 BILETA KTHYESE 10€

→ Nisja nga Prishtina në 08:00 (dardani)

• Vazhdimi i rrugës për te Kalaja e Noverberdes 
• Qendrim te Kalaja e Noveberdes deri në ora 12:00
• Vazhdim i rrugës për në Ferizaj
• Pastaj vizitohet qendra tregtare ''The Village Shopping'' në Ferizaj deri në ora 17:00 
• Nisja për kthim në Prishtinë
• Arritja rreth orës 18:00

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtanit

 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook