Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vizitë një ditore në Valbonë

Vizitë një ditore në Valbonë

Vikend Relaksues në Bukuritë Mahnitëse të Valbonës

👉Nisja të shtunën (07.11.2020) dhe të dielen (08.11.2020)
👉Nisja nga Prishtina në ora 06:30 (Stacion);
👉BILETA KTHYESE 8€

📌 Agjenda :

🕗Nisja nga Prishtina në ora 06:30, 
🕗Nisja nga Theranda: 07:15
🕗Nisja nga Prizreni: 07:40

🕗Vizite Valbonës deri ne ora 16:00
🕗Nisja nga Velbona ne ora 16:00

Çmim përfshihet:

Transportin me autobus komod të Sharr Travel

Mëngjes i lehtë 

Agjenda e ditës:

Vizita në Bajram Curr Vizita Valbonës

Vizita në burimin e lumit Valbona (opcionale - udhëtimi bëhet me kombibusët e zonës )

Vërejtje: Letërnjfotimin valid ose Pastaportën!

☎️ Për rezervime kontaktoni në: 038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 , ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve.

                                                       Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel''

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook