Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vizitë një ditore në Tiranë& Mali i Dajtit

Vizitë një ditore në Tiranë& Mali i Dajtit

⭐VIZITË NJË DITORE TIRANË & MALI I DAJTIT

 Nisja të shtunën dhe të dielen
👉 BILETA KTHYESE 15€

→ Nisja nga Prishtina në 06:30 (stacion)
→ Nisja nga Theranda në 07:15 (autostradë)
→ Nisja nga Prizreni në 07:45 (stacion)

• Vazhdimi i rrugës kah autostrada.
• Arritja në Malin e Dajtit në ora 11:30 (teleferiku me pagesë individuale).
• Qendrim deri në ora 15:00
• Pastaj vizitë qytetit të bukur të Tiranës deri në ora 18:00
• Nisja për kthim në Prishtinë në ora 18:00
• Arritja rreth orës 22:00.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

                                                        Përjeto kënaqësin me ''Sharr Travel''

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook