Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vizitë një ditore në Strugë& Ohër

Vizitë një ditore në Strugë& Ohër

Vizitë një ditore në Strugë. Ohër& Shën Naum

👉 Bileta kthyese -  𝟏𝟓€/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧

Nisjet e radhës :  11 Qershor


Në çmim përfshihet:
✔ Udhëtimi me autobus komod te Sharr Travel
✔ Vizitë në STRUGE deri në ora 14:00, vizitë OHRIN deri në ora 16:00

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
• Nisja nga Prishtina në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 3:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 4:00 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 04:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:30 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 04:00 (te stacioni)
• Nisja nga Vushtrria në 04:20 (te restoran Holiday)
• Nisja nga Malisheva në 04:15 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 04:40 (te kryqi)


❗Dokumentet e nevojshme per udhëtim: Pasaporta ose leternjoftimi biometrik

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm!

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook