Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vizitë një ditore në Budva

Vizitë një ditore në Budva, St. Stefan& Ulqin

Kalo një fundjavë të bukur në Budva, Sveti Stefan & Kotorr
➱ Qëndrimi: 1 ditë → Çmimi: 20€ / për person

► Nisja me datën: 28 Maj (E Diele)

Në çmim përfshihet:
• Udhëtimin me autobus komod të Sharr Travel
• Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit
• Shëtitjet në Budvë, St. Stefan, Kotorr

 🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 05:45 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 06:00 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 04:00 (te stacioni)
• Nisja nga Mitrovica në 04:00 (te stacioni)
• Nisja nga Vushtrria në 04:20 (Restorant Holiday)

• Nisja nga Malisheva në 05:30 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 05:20 (te kryqi)

AGJENDA:

Dita 1: Pas grumbullimit të udhëtarëve nga qytetet përkatëse, vazhimi i rrugës, pushim gjatë rrugës në autostradë.Vazhdimi i rrugës për në Budva . Arritja në Budva rreth orës 13:00, vizitë Budvës dhe ndales për foto në Sveti Stefan. Vizitë Kotrorrit& Tivatit deri në oren 18:00. Nisja për kthim në Kosovë.

Shpejt, sigirt dhe këndshëm! 


PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook