Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Shëngjin

VIKENDI NË RAFAELO

 ➩ Nisja (e premte 19.06.2020); kthimi(e diele 21.06.2020)

➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë
➩ Cmimi: 55€ për person
👉Cmimi përfshinë:
🚌 Udhëtimin me autobus komod Prishtinë - Shëngjin- Prishtinë
🏩Akomodimin në Hotel Rafaelo 4****-Shëngjin
🍉 Mëngjes dhe darkë
✔ Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës • •
. Prishtinë ora 07:00
• Therandë ora 08:00
• Prizren ora 08:30
• Gjakovë ora 07:30
• Pejë ora 07:00
• Gjilan ora 05:00
• Ferizaj ora 06:00

Shpejt, Sigurt dhe Këndshëm

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook