Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Sarandë 2ditë/1 natë

Vikendi në Sarandë& Ksamil 2 ditë/ 1 natë

➩ Qëndrimi: 2 ditë | 1 natë
➩ Cmimi: 30€ për person
➩ Datat e udhëtimit: 27 Nëntor 2021


Çmimi përfshinë:
• Transportin me autobus komod të Sharr Travel
• Akomodimin në Mediterrane - Sarandë
• Mëngjese dhe Darkë
• Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit


Shetitje me anije në det brigjeve të Sarandës deri afer kufirit me KORFUZIN (+ 7 €).
Viztë në Sarandë, Butrint, Gjirokastër.

Nisjet e radhes bëhen me date :  27.11.2021 etj.

Agjenda

:Dita I : Darka. Nisja nga Prishtina, vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave . Akomodimi në Mediterrane Hotel. Plazh në Sarandë. Në ora 17:00 për vizitë në Kalaja e Lekursit. Darka në Mediterrane Hotel.

Dita II : Mëngjesi ne Mediterrane Hotel..  Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastërs për dy orë.. Vazhdimi i rrugës për në Kosovë. Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë

Për informata kontaktoni në:038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016; 045/856228 viber ose na vizitoni në zyret tona: Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton, Prizren, përballë stacionit të autobusëve, Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve.

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook