Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Hotel Regina Radhimë

Vikendi në Hotel Regina Radhimë

📍Vizitë në Sazan, Karaburun, Vlorë, Plazhë në Radhimë

👉Cmimi➱ 70€ për person
👉3 ditë/2net

➱ Nisja të premten; kthimi të dielen
➱ Akomodimi në Hotel Regina Radhimë 4**** 
➱ Mëngjesi dhe darka , menu e pasur tavolinë suedeze
➱ Vizitat me guidë profesionale të shoqeruar nga hoteli

📅Nisjet e radhës: 13.09.19;   20.09.19;    27.09.19;   04.10.2019  etj.

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Prishtinë ora 6:30
• Therandë ora 7:10
• Prizren ora 7:45
• Gjakovë ora 7:00
• Pejë ora 6:00
• Decan 6:30
• Gjilan ora 5:00
• Ferizaj ora 5:30
• Mitrovicë ora 5:30
• Vushtrri ora 6:00

Agjenda:

Dita 1: Nisja nga Prishtina të shtunën në ora 06:30, nisja nga Theranda në ora 07:10, nisja nga Prizreni në ora 07:45. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Vazhdimi i rrugës për në Hotel. Arritja ne hotel në orës 13:00. Akomodimi në Hotel. Plazh në Radhimë (çadrat në çmim) . Darka në hotel. Relaksim, fjetje

 Dita 2: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë me anije në ishujt Sazan dhe Karaburun plus (11€ për person dreka me shërbim Barbeque bufe dhe 1 pije gratis, sipas dëshirës, qendrimi deri pasdite. Kthimi për darkë në Hotel. Vizitë qytetit të bukur të Vlorës. Darka në hotel. Relaksim në ambientet e hotelit. Fjetje.

 Dita 3: Mëngjesi në Hotel. Ditë e lirë në plazhë (çadrat në çmim). Nisja për kthim në Kosovë në ora 16:00. Arritja rreth orës 22:00.

                                                   Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel''

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook