Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Durrës & Berat 3 ditë/2net

Vikendi në Durrës 3ditë/2net

➱ Nisja të premten (20.05.2022); kthimi të henën (22.05.2022)

➱Qëndrimi: 3 ditë / 2 net
➱ Dhoma dyshe, treshe, katërshe
👉Çmimi përfshinë: 
🚌 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
🏩  Akomodimin në Hotel Fllad ne Durres
🍉 2 mëngjese dhe 2 darka
🍹 Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit
➱Vizitë:  Berat, Durresi

👉Çmimi: 74€ /nata

+20 transporti

📆Nisjet e ardhshme : 20.05.2022 etj.

 🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni))
• Nisja nga Vushtrria në 05:40 (te restoran Holiday)

• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Grupi duhet te behet minimalisht deri 8 persona!

Dita 1: Nisja nga Prishtina në ora 06:30, nisja nga Theranda në ora 07:15, nisja nga Prizreni në ora 07:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Akomodimi në Hotel. Pasdite e lirë. Darka në hotel. Relaksim, fjetje.

Dita 2: Mëngjesi në hotel , në ora 11:00 nisja për vizitë qytetit të vjetër të Durrësit deri në orën 15:00. Darka në hotel. Fjetje.

Dita 3:  Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit në orën 11:30 nisja për në qytetin e Beratit - qyteti i 1001 dritareve. Qëndrimi deri në orën 15:00. Vazhimi i rrugës për kthim.

Dokumentet e nevojshme per udhëtim: Pasaporta ose leternjoftimi

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm!

eginSharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook