Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Budvë, Tivat e Kotorr 2 ditë,1 natë

Vikendi në BUDVË, TIVAT E KOTORR

Vikend në BUDVË,

➩ Qëndrimi: 2 ditë | 1 natë
➩Nisje çdo të Shtunë , kthim çdo të Diel
➩ Cmimi për person 55 euro

Cmimi përfshinë:
 Udhëtimin me autobus komod Prishtinë -Budvë-Prishtinë
Akomodimin në Hotel Nobel 5* ose Continental , Ulqin
 Mëngjes dhe darkë
 Shëtitjet në Shkodër, Budva, Tivat e Kotorr
 Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit 

Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës


• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Grupi duhet te behet minimalisht deri 8 persona!

Agjenda:


Dita I : Nisja nga Prishtina në ora 06:30, nga Theranda në 07:15, nga Prizreni në 07:40. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Shkodrës gjatë rrugës. Akomodimi në hotel Nobel në Ulqin. Pasdite e lirë në Ulqin. Darka në hotel. Relaksim dhe fjetje.

Dita II : Mëngjesi ne hotel. Vizitë Budvës, Tivatit dhe Kotorrit. Nisja për Kosovë.

Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

Dokumentet e nevojshme per udhëtim: Pasaporta ose leternjoftimi biometrik
☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani.


PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook