Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend Te Stela Resort *****/ 3 ditë e 2 net

Vikend te Stela Resort *****

 ➱ Nisja të premten;  kthimi të dielen

➱ 3 ditë / 2 netë

➱ Akomodimi në Te Stela Resort *****

➱ Mëngjesi dhe darka

➱ Palestra

➱ Internet wireless në dhomë dhe në të gjitha ambientet e resortit

➱ 50 % ulje në pishinat e brendshme

➱ Muzikë live

➱ Cmimi: 70€ për person në dhomë dyshe, treshe dhe katërshe

Nisjet e radhës:   05.04.2019;   12.04.2019;  20.04.2019;   27.04.2019 etj.

Agjenda:


Dita 1: Nisja nga Prishtina të premten në ora 07:00, nisja nga Theranda në ora 8:00, nisja nga Prizreni në ora 08:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Vazhdimi i rrugës për në Hotel. Akomodimi në Hotel Stela Resort. Pasdite e lirë në ambientet e hotelit. Darka në hotel. Muzikë live. Relaksim, fjetje.

Dita 2: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të bukur të Durrësit. Qëndrim në Durrës deri në orët 16:00. Kthimi për darkë në Hotel. Darka në hotel. Relaksim në ambientet e hotelit. Fjetje.


Dita 3: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit nisja për në qytetin e bukur të Tiranes, vizitë Tiranës deri ne ora 18:00. Nisja për kthim në Kosovë. Arritja rreth orës 22:30.

Cmimi për dhomë njëshe 95€

Cmimi i hyrjes dhe perdorimit te SPA-se 10 Euro/personi

Femijet 0-6 Vjec falas; 6-12 vjeç paguajnë 70 % të çmimit të të rriturit.


📩 për info të tjera rreth rezervimeve:

📲 044-049-038/610015; 044/542029; 049/344260; 038/610016; 038/610017 ose na vizitoni në zyret tona:🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,

🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,

🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,

🏡 Therandë, prapa stacionit të autobusëve

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook