Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Ulqin, Budvë, Kotorr & St. Stefan / 2 ditë, 1 natë

Vikend në Ulqin, Budvë, Kotorr&St. Stefan 2ditë/1natë

Koha e qëndrimit: Nisja çdo të shtunë, kthimi të dielen

Shteti: Mali i zi
Shërbimi: Udhëtimi dhe shërbimet e akomodimit në hotel
Çmimi: 45€ për person për shërbimet e udhëtimit dhe akomodimi në Hotel me 4**** në Ulqin  me mëngjes dhe darkë.
Gratis:  Vizitat në St. Stefan, Budva dhe Kotorr. Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet tjera gjatë udhëtimit me autobus.

Nisjet e radhës:   16.02.2019;   23.02.2019;   02.02.2019;   09.02.2019;   16.02.2019 etj.

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës:
• Prishtinë ora 07:00 (te zyra në dardani)
• Therandë ora 08:00 (te stacioni)
• Prizren ora 08:30 (te stacioni)
• Gjakovë ora 07:30 (te stacioni)
• Pejë ora 07:00 (te stacioni)
• Gjilan ora 05:00 (te stacioni)
• Ferizaj ora 06:00 (te Eli-ab market)
• Mitrovicë ora 06:00 (te stacioni)
• Vushtrri ora 06:00 (te Restoran Holiday)

AGJENDA

Dita e parë: Nisja nga Prishtina në ora 07:00, nga Theranda në 08:00, nga Prizreni në 08:30. Vazhdimi i rrugës për në Ulqin. Arritja në Ulqin rreth orës 14:00. Akomodimi në hotel. Pasdite e lirë, vizitë qytetit dhe Kalasë së Ulqinit. Darka në hotel. Relaksim dhe fjetje.

Dita e dytë: Mëngjesi në hotel, pas mëngjesit vizitë Budvës, pastaj vizitohet Kotorri.  Pas Kotorrit ndalesë për fotografi në St. Stefan (nga rruga).  Nisja për kthim në Prishtinë. Arritja rreth orës 22:00

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook