Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Tiranë & Mali i Dajtit


Vikend në qytetin e Tiranës dhe Malin e Dajtit

Nisja çdo të shtune dhe të diele, kthimi brenda ditës
Nisja e radhës me dt: 26 & 27 Maj 2018
 BILETA KTHYESE 10€

→ Nisja nga Prishtina në 06:30 (stacion)
→ Nisja nga Theranda në 07:15 (stacion)
→ Nisja nga Prizreni në 07:45 (stacion)

• Vazhdimi i rrugës kah autostrada. 
• Arritja në  Malin e Dajtit në ora 11:30 (teleferiku me pagesë individuale). 

• Qendrim deri ne ora 15:00
• Pastaj vizitë qytetit të bukur të Tiranës deri në ora 18:00
• Nisja për kthim në Prishtinë në ora 18:00
• Arritja rreth orës 22:00.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook