Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Strugë, Ohër& Pogradec - 2ditë/1natë

Vikend në Strugë, Ohër dhe Pogradec

2 ditë / 1 natë
Çmimi 35€ për person

Në çmim përfshihet: 
 Udhëtimi me autobus komod te Sharr Travel 
Akomodimi ne Hotel Pogradec II 4****
 Vizitë: Oher, Strugë, Shën Neum, Pogradec, Tiranë 
 Kafe & ëmbëlsira gjatë rrugës

📆 Nisjet me datën 2202.2020 dhe kthimi me daten 23.02.2020

🕒 Nisja nga Prizreni në 05:30 (te stacioni)
🕒 Nisja nga Theranda në 06:00 (te stacioni)
🕒 Nisja nga Prishtina në 07:00 (te stacioni)
🕒 Nisja nga Ferizaji në 07:30 (te Hib Petrol)
🕒 Nisja nga Peja në 05:30 (te stacioni)
🕒 Nisja nga Gjakova në 05:00 (te stacioni)
🕒 Nisja nga Deqani në 05:15 (qendër)
🕒 Nisja nga Gjilani në 05:30 (te stacioni)
🕒 Nisja nga Mitrovica në 06:00 (te stacioni)
🕒 Nisja nga Vushtrrija në 06:15 (te Restoran Holiday)
🕒 Nisja nga Malisheva në 06:10 (autostradë)
🕒 Nisja nga Komorani në 06:20 (te kryqi)
🕒 Nisja nga Fushë Kosova në 07:10 (te rrethi)

Grupi duhet te behet minimalisht deri 8 persona 

Agjenda:

☀ Dita e parë :

► Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Bllacë dhe vazhdimi rrugës për Strugë
►13:00 ​​​​​​​Arritja në Strugë, shëtitje qytetit dhe burimi i Drinit te Zi deri në orën 14:30
►14:30 Nisja për Oher. Shetitje për rreth liqenit dhe qytetit deri në ora 17:00
►17:00 Nisja për Shën Neum, arritja në orë 17:45. Vizitë në Shën Neum deri në ora 18:45
►18:45 Vazhdimi i rruges për Pogradec përmes kalimit kufitar St. Neum. 
►20:00-21:00 darka në hotel dhe pas darkës me shoqerim me muzik live

☀ Dita e dytë :
► Mëngjesi në hotel 7:00 deri 9:00
► 9:00 akomodimi në autobus, vizitë tek bukuritë magjepse te Parkut Drilon deri në orën 10:45
►10:45 vazhdimi i rrugës për në Tiranë, vizitë qendrës së qytetit deri në orën 16:30 
►16:30 nisja për në Prishtinë, arritja rreth orës 22:00

                                                    Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel'' 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook