Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Ksamil

VIKENDI NE KSAMIL

➱Nisja: të Premtën(11.07.2020); kthimi të Dielen(12.07.2020)

➱Qëndrimi: 3 ditë / 2 net

➱Çmimi:50€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe

👉Çmimi përfshinë:
🚌 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
🏩 Akomodimin në Hotel ILIO 4* -KSAMIL
🍉 2 mëngjese dhe 2 darka
🍹 Kafet, pijet dhe ëmbëlsirat me rastin e udhëtimit
➱𝐕𝐢𝐳𝐢𝐭𝐞 𝐧𝐞 #𝐒𝐀𝐑𝐀𝐍𝐃𝐄, #𝐊𝐒𝐀𝐌𝐈𝐋, #𝐁𝐔𝐓𝐑𝐈𝐍𝐓, #𝐒𝐘𝐑𝐈 𝐈 𝐊𝐀𝐋𝐓𝐄𝐑𝐓, #𝐆𝐉𝐈𝐑𝐎𝐊𝐀𝐒𝐓𝐄𝐑& #𝐕𝐋𝐎𝐑𝐄

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
• Prishtinë ora 07:00
• Therandë ora 08:00
• Prizren ora 08:30
• Gjakovë ora 07:30
• Pejë ora 07:00
• Gjilan ora 05:00
• Ferizaj ora 06:00
• Mitrovicë ora 06:00
• Vushtrri ora 06:00

Grupi duhet te behet minimalisht deri 8 persona

📌AGJENDA

📍Dita I : Darka
Nisja nga Prishtina në ora 07:00, nga Theranda në ora 08:00, nga Prizreni në ora 08:30. Vazhdimi i rrugës, pushim në autostradë sipas kërkesës.
Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastërs deri në ora 17:00.
Visitë Syrit të Kaltër.
Akomodimi në Hotel KSAMIL.

📍Dita II : Mëngjesi dhe Darka
Vizitë qytetit të Butrinti,
Vizitë ishujve të bukur të Ksamilit
Vizitë Sarandës. pas darkës mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje.

📍Dita III : Mëngjesi
 Vizitë Himarës, Borshit, Dhërmiut.
Vizitë qytetit te Vlorës. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00

Dokumentet e nevojshme per udhëtim: Pasaporta ose leternjoftimi

 Shpejt, sigurt dhe këndshem.

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook