Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Prevallë

Vikend në Prevallë


• Nisje çdo të shtune dhe të diele
• Nisjet e radhës:  10 dhe 11  shkurt 2018 / kthimi brenda ditës

nisjet organizohen nga:
 Prishtina 07:30
 Fushë Kosova 07:40
 Komorani 08:00
 Malisheva 08:10
 Theranda 08:20
 Prizreni 09:10

 KTHIMI NGA PREVALLA NË ORA 15:30

 BILETA KTHYESE VETËM 8€
 BILETA KTHYESE NGA PRIZRENI VETËM 6€

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook